
Zalm met garnalen en tomaat, champignons en broccoli
Ingredienten
- 400 gr VriesVerse zalm in moten
- 400 gr VriesVerse grote garnalen
- 4 tomaten
- 1 stronk broccoli
- 2 uien
- 250 ml sojaroom
- 1 tl gehakte peterselie en bieslook
- 300 gr champignons
- 1 eierdooier
- citroensap
Bereidingswijze
-
Verwarm de oven op 200 graden en vet de ovenschaal vast in, snijd de tomaten in stukjes en lag de garnalen hierin en daarop de zalmmoten
-
Klop de room met de eidooier, peterselie, citroensap, bieslook en wat peper en zout en giet dit over de vis
-
Zet de schotel in de oven en bak deze in 30 minuten gaar
-
Snij de uien in ringen met de champignons en bak deze lekker glazig
-
Kook de broccoli ondertussen beetgaar en roer de broccoli dan door de champignons met uien
-
Dit smaakt heerlijk met kleine gebakken krieltjes of met gekookte Opperdoeser aardappeltjes lekker met roomboter