Genomineerden verkiezing van VriesVers Product van het Jaar 2022 (A-merk en Huismerk) 

ER KAN NIET MEER GESTEMD WORDEN!

Van 1 tot en met 24 september organiseerde het VriesVers Platform voor de 12e keer op rij haar landelijke campagne: het VriesVerstival met de verkiezingen VriesVers Winkel en VriesVers Product van het Jaar 2022. Gedurende deze actieperiode kon je jouw stem uitbrengen op jouw favoriete vriesvers (=diepvries) product. Daarmee maakte je kans op één van de geweldige VriesVerstival-prijzen. Prijswinnaars worden uiterlijk begin november 2022 bekend gemaakt. 

Er waren weer twee categorieën voor de verkiezing van VriesVers Product van het Jaar 2022. 1. De verkiezing van VriesVers Product van het Jaar 2022 A-merk 2. De verkiezing van VriesVers Product van het Jaar 2022 Huismerk (werd mede bepaald door Vakjury) De winnaars VriesVers Product van het Jaar A-merk en Huismerk worden tijdens het VVP WinnaarsEvent op 20 oktober bekend gemaakt. Dit event is uitsluitend voor genodigden.

Wie wordt de opvolger van VriesVers Product A-merk 2021: Ristorante Piccolissima van Dr. Oetker?

In de categorie Huismerk was er in 2021 sprake van een  Vakjuryprijs. Bij Huismerk werd Jumbo Mango Fruitijsjes verkozen tot beste VriesVers Product van het Jaar Huismerk Vakjury 2021. 

Heb jij dit jaar ook weer op jouw favoriete genomineerde producten gestemd? Je mocht er dit jaar zelfs 3 kiezen. Alleen wanneer je jouw emailadres hebt achtergelaten, kon je kans maken op coole prijzen. Winnaars van de consumentenprijzen worden uiterlijk begin november 2022 bekend gemaakt. Wij nemen per mail contact op met de prijswinnaars.

VriesVers Product van het Jaar A-merk wordt gesponsord door Müller Fresh Food Logistics

Deelnemende VriesVers Producten van het Jaar 2022 A-merk

ER KAN NIET MEER GESTEMD WORDEN. Van 1 tot en met 24 september kon jij jouw stem uitbrengen op jouw favoriete VriesVers Product Van het Jaar 2022 A-merk. Hiermee maakte je kans op één van de geweldige prijzen. De winnaars van deze prijzen worden uiterlijk begin november 2022 bekend gemaakt.

Hieronder de 6 genomineerde A-merken:

Aviko – Oven en Airfryer Churros

Churros van Aviko zijn heerlijk krokant vanbuiten en luchtig vanbinnen. Met deze Spaanse lekkernij, gemaakt van bloemdeeg, is het zeker feest aan tafel. Serveer ze met suiker, chocoladesaus of ijs.

Ook perfect als snack!

Lamb Weston – Burger Fries

Burger fries: de ultieme dunne frietjes perfect voor bij je burger. Met burger fries haal je jouw favoriete fastfood frietje gemakkelijk in huis.

Met een snelle en simpele bereiding in frituur, oven of airfryer heb je lekkere goudgele frietjes op tafel. Gemakkelijk te bereiden: het product heeft een speciaal ontwikkelde coating die ervoor zorgt dat het product net zo goed uit de oven, frituur als airfryer komt

Bonduelle –  Groenten voor Soep (3 smaken)

Soeper vers. Soeper simpel. Soeper lekker.

Linke soep? Niet met Bonduelle Groenten voor Soep. Want die lukt én smaakt altijd. Deze recyclebare zakken zijn gevuld met heerlijke (al gesneden) groenten. Zonder extra toevoegingen, lekker puur dus. Het werkt super eenvoudig. Water koken, bouillonblokje toevoegen en de groenten erbij. Even laten sudderen, staafmixer erdoor en genieten maar!

  Dr. Oetker –  Pizza Bitterballen assortiment (2 smaken)

  Bitterballen voor pizzafans! Met Dr. Oetker Pizzabitterballen combineren we het beste van twee werelden: het goudbruine krokante jasje van de klassieke bitterbal, gevuld met jouw favoriete pizzatopping. En in een handomdraai klaargemaakt met de oven of Airfryer. 

  De pizzabitterballen zijn verkrijgbaar in 2 varianten. De pizzabitterbal Salami heeft een smeuïge vulling van tomaat kaas en salami in een krokant jasje. Pizzabitterbal Margherita is gevuld met tomaat, Italiaanse kruiden en heel veel cheese strings! Dr. Oetker Pizzabitterballen zijn bitterballen voor alle pizzafans!

  MamaDeli – Maaltijd 12+ maanden – Volkoren macaroni, tomaat, wortel, courgette & basilicum

  Mama Deli Maaltijd 12+ maanden – Volkoren macaroni, tomaat, wortel, courgette & basilicum

  Een vriesverse en plantaardige maaltijd van volkoren macaroni, tomaat, wortel, courgette, basilicum en verder… helemaal niks! Oké, voor de vetinname wordt er nog een klein beetje olie toegevoegd. In tegenstelling tot de babyvoeding die wij al tientallen jaren kennen, is Mama Deli niet nabewerkt, maar wordt direct na bereiding ingevroren waardoor smaak, geur, kleur en voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Dat proef je, want daardoor smaakt deze pure maaltijd naar de ingrediënten waarvan hij is gemaakt en leren kleintjes de échte smaak van groente waarderen. De kant-en-klare maaltijd is ontwikkeld door experts en afgestemd op de behoefte van kindjes vanaf 12 maanden. Zo zet je als ouder in een handomdraai een lekkere én echt verse maaltijd op tafel!

  Iglo – Vegetarische Vissticks

  Iglo heeft vanaf nu ook Vegetarische Vissticks: op basis van rijst en tarwe, maar met de vertrouwde Iglo smaak. De vegetarische vissticks zijn een heerlijk plantaardig alternatief en super makkelijk te gebruiken in jouw dagelijkse gerechten. Zo lekker dat je je vingers erbij opeet, dus sla ze snel aan de haak!

   

   

  VriesVers Product van het Jaar Huismerk wordt gesponsord door Queens Products

  Deelnemende VriesVers Producten van het Jaar Huismerk

  Dit jaar werden de Huismerken, naast de stem van de consument, ook door een vakjury beoordeeld  (in alfabetische volgorde)

  • AH Excellent krokante chocoballetjes
  • AH Fruitijs Aardbei
  • Jumbo American Pint Caramel Pecan Cookie
  • PLUS Ambachtelijke ijsbeker Vanille, Walnoot & Karamel

  Dit initiatief wordt mede ondersteund door: