Coole prijzen VriesVerstival 2020

 

STEMMEN KAN VAN 1 TOT EN MET 30 MEI 2020

VriesVerstival Prijzen – 2020

Fantastische prijzen

Met jouw stem op jouw favoriete Vriesvers Winkel en jouw favoriete VriesVers Product maakte je kans op één van deze geweldige prijzen. Prijswinnaars worden eind oktober 2020 bekend gemaakt. 

Tijdens het VriesVerstival in de maand september kon jij jouw stem uitbrengen, waarbij je kans kon maken op deze mooie prijzen. Prijswinnaars worden eind oktober bekend gemaakt. 

2 x 1 minuut gratis winkelen

2 x 1 minuut gratis winkelen

Doe mee met het VriesVerstival en maak kans op één minuut gratis winkelen in 1 van de winnende winkels.

Altijd al een keer gratis willen winkelen? Stem op jouw favoriete vriesvers winkel en/of product en hol met jouw winkelwagen door de winkel.

Voorwaarden: er wordt een vlog van jouw minuut winkelen gemaakt en deze wordt gepubliceerd via de Facebookpagina van de VriesVers Keuken en overige social media. Het bedrag van 1 minuut winkelen is tot maximaal € 300,-.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

2 vakantiecheques FarmCamps

 

FarmCamps: een onvergetelijke vakantiebelevenis vol plezier op de boerderij. Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekje te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten ze die wel te vinden! Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! 

Breng jouw stem uit op jouw favo deelnemende winkel en/of product en maak kans op een vakantiecheque van FarmCamps. 

- Waarde: 449,- (laag/hoogseizoen)

- De prijs wordt aangeboden op basis van boeking voor     12 juni 2021 en eigen vervoer

- De prijs is inclusief schoonmaakkosten,   reserveringskosten, calamiteitendekking, gas, water en   electra. 

- De prijs is exclusief optionele extra's, borg,   toeristenbelasting en eventuele verzekeringen.

 

1 x vrijstaande koel-  vriescombinatie van Inventum

 

De Inventum vrijstaande koel- vriescombinatie KV1435S heeft een totale netto inhoud van 165 liter. Het is een zuinige koel- vriescombinatie met energieklasse A+. Het vriesgedeelte, met een netto inhoud van 43 liter, heeft een invriesvermogen van 2,5 kg/24u. Verder is de koel- vriescombinatie voorzien van energiezuinige LED verlichting. De koel- vriescombinatie heeft drie draagplateaus en onderin een transparante groentelade. Met twee deurvakken, een flessenvak en twee eierrekjes berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je deze goed kunt schoonmaken.

 

 

 

 

 

 

 

3 x hetelucht friteuse XXl van Inventum

 

 

10 x 2 entreekaarten 

Bonnefantenmuseum

 

 

Doe mee met het VriesVerstival en maak kans op één van de 3 hetelucht friteuses van Inventum!

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLD is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse met 3,5 liter inhoud is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de baktijd in. De temperatuur en resterende baktijd zijn af te lezen op het display. Met 8 automatische programma's - maximale hoeveelheid frites 1500 gram. De friteuse is gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.

Inventum stelt dit jaar 3 hetelucht friteuses beschikbaar voor het VriesVerstival. 

 

Het Bonnefanten in Maastricht is hét toonaangevende kunstmuseum van Limburg en de euregio. Het door de befaamde Italiaanse architect Aldo Rossi ontworpen gebouw is met zijn markante toren een van de bekendste gebouwen van Maastricht. In het museum wordt een rijke eigen collectie van oude, moderne en hedendaagse kunst in telkens wisselende samenstelling tentoongesteld. Daarnaast zijn de unieke tijdelijke tentoonstellingen van verrassende (internationale) kunst en kunstenaars voor velen de aanleiding om het museum telkens weer te komen ontdekken en te beleven. Het Bonnefanten geniet nationale en internationale bekendheid als een echt kunstenaarsmuseum met een onderscheidende oriëntatie op de ‘verborgen canon’ van kunst en kunstenaars die (nog) niet op alle mainstream podia te vinden zijn. Daarnaast biedt het museum ook doorlopend diverse activiteiten voor jong en oud, een museumshop en museumcafé Ipanema.

 

 

 

VriesVers Producten

 

Kwekkeboom, Plus en Albert Heijn hebben beste VriesVers Producten

Behalve de prijzen voor beste VriesVers Winkels werden er tijdens het WinnaarsEvent ‘IJskoud de Beste’ ook awards uitgereikt voor de VriesVers Producten van het Jaar 2019.

In de categorie VriesVers Product van het Jaar A-merk won New Forrest met Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam Bitterballen. 

In de categorie VriesVers Product van het Jaar Huismerk Consumentenprijs won Plus met haar Klaverland Oven Kaassoufflés. 

Dit jaar heeft deze vakjury zich gebogen over innovatie in categorie, impulswaarde, rotatie eenheden/euro’s, FS-ontwikkeling en totaaltelling. Hierdoor kwam de vakjury unaniem uit op een product dat met name rond de feestdagen ‘een bom’ is geweest en dit product scoorde op alle fronten het hoogst.

in de categorie VriesVers Product van het Jaar Huismerk Vakjury won Albert Heijn met de Magische Chocolade Bombe. 

 

 

VriesVers Winkels

 

Coop Nijmegen Burghardt van den Berghstraat (cat 0 - 1.000 m²)en Albert Heijn Huissen (cat. > 1.000 m²) waren de winnaars van de verkiezing ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2019’! Wie volgen in 2020?

Bijna 100 deelnemende winkels
In de 2 categorieën winkels vvo 0 tot 1.000 m2  en > 1.000 m2 dingen bijna 100 deelnemende winkels mee naar de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2020. Op de stemsite: www.stemvriesvers.nl staat de volledige lijst met deelnemende winkels. Breng ook nu jouw stem uit.  

 

 

 

VriesVerstival 2020

 

Je kunt op jouw favoriete VriesVers Winkel of Product van het Jaar 2020 stemmen van 1 tot en met 25 september 2020. Je maakt daarbij kans om een van deze fantastische prijzen te winnen. Winnaars van deze prijzen worden eind oktober 2020 bekend gemaakt. 

 

 

Dit initiatief wordt mede ondersteund door: