Coole prijzen VriesVerstival 2021

 

STEMMEN KAN VAN 1 TOT EN MET 25 SEPTEMBER 2021

VriesVerstival Prijzen – 2020

Fantastische prijzen

Met jouw stem op jouw favoriete Vriesvers Winkel en jouw favoriete VriesVers Product maak je kans op één van deze geweldige prijzen. Prijswinnaars worden eind oktober 2021 bekend gemaakt. 

Tijdens het VriesVerstival in de maand september kun jij jouw stem uitbrengen, waarbij je kans kan maken op deze mooie prijzen. Prijswinnaars worden eind oktober bekend gemaakt. 

2 x 1 minuut gratis winkelen

mogelijk gemaakt door Aviko

Doe mee met het VriesVerstival en maak kans op één minuut gratis winkelen in 1 van de winnende winkels.

Altijd al een keer gratis willen winkelen? Stem op jouw favoriete vriesvers winkel en/of product en hol met jouw winkelwagen door de winkel.

Voorwaarden: er wordt een vlog van jouw minuut winkelen gemaakt en deze wordt gepubliceerd via de Facebookpagina van de VriesVers Keuken en overige social media. Het bedrag van 1 minuut winkelen is tot maximaal € 300,-.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

2 vakantiecheques FarmCamps

 

FarmCamps: een onvergetelijke vakantiebelevenis vol plezier op de boerderij. Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekje te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten ze die wel te vinden! Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! 

Breng jouw stem uit op jouw favo deelnemende winkel en/of product en maak kans op een vakantiecheque van FarmCamps. 

- Waarde: 449,- (laag/hoogseizoen)

- De prijs wordt aangeboden op basis van boeking voor     8 oktober 2022 en eigen vervoer

- De prijs is inclusief schoonmaakkosten,   reserveringskosten, calamiteitendekking, gas, water en   electra. 

- De prijs is exclusief optionele extra's, borg,   toeristenbelasting en eventuele verzekeringen.

 

1 x vrijstaande koel-  vriescombinatie van Inventum

 

De Inventum vrijstaande koel- vriescombinatie KV1435S heeft een totale netto inhoud van 165 liter. Het is een zuinige koel- vriescombinatie met energieklasse A+. Het vriesgedeelte, met een netto inhoud van 43 liter, heeft een invriesvermogen van 2,5 kg/24u. Verder is de koel- vriescombinatie voorzien van energiezuinige LED verlichting. De koel- vriescombinatie heeft drie draagplateaus en onderin een transparante groentelade. Met twee deurvakken, een flessenvak en twee eierrekjes berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je deze goed kunt schoonmaken.

 

 

 

 

 

 

 

3 x hetelucht friteuse XXl van Inventum

 

 

3 x JBL Flip Essential Bluetooth Speaker 

 

 

Doe mee met het VriesVerstival en maak kans op één van de 3 hetelucht friteuses van Inventum!

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF500HLD is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse met 5 liter inhoud is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de baktijd in. De temperatuur en resterende baktijd zijn af te lezen op het display. Met 8 automatische programma's - maximale hoeveelheid frites 1500 gram. De friteuse is gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.

Inventum stelt dit jaar 3 hetelucht friteuses beschikbaar voor het VriesVerstival. 

 

De JBL Flip Essential neem je altijd overal mee naartoe. Door het compacte formaat en het lage gewicht past hij gemakkelijk in je tas en neem je hem mee op reis. Liever naar het strand of op de boot? Dankzij het waterdichte ontwerp hoef je je daar geen zorgen om te maken. Een dagje weg met de speaker is geen probleem. De accu gaat namelijk tot 10 uur mee. Je geniet van een krachtige bas dankzij de JBL Bass Radiator. Zo levert de speaker een diepe bas voor zijn compacte formaat. Maak ook kans op 1 van de 3 JBL Flip Essential speakers  door jouw stem uit te brengen tijdens het VriesVerstival!    

 

 

 

VriesVers Producten

 

Pure Ingredients, Jumbo en Albert Heijn hebben beste VriesVers Producten

Behalve de prijzen voor beste VriesVers Winkels werden er tijdens het WinnaarsEvent ‘Simply the Best’ ook awards uitgereikt voor de VriesVers Producten van het Jaar 2021.

In de categorie VriesVers Product van het Jaar A-merk won Pure Ingredients met De Frikandelburger

In de categorie VriesVers Product van het Jaar Huismerk Consumentenprijs won Albert Heijn met haar Low Calorie Ice (gezouten caramel zeezout). 

Dit jaar heeft deze vakjury zich gebogen over innovatie in categorie, impulswaarde, rotatie eenheden/euro’s, FS-ontwikkeling en totaaltelling. Hierdoor kwam de vakjury unaniem uit op een product dat met name rond de feestdagen ‘een bom’ is geweest en dit product scoorde op alle fronten het hoogst.

in de categorie VriesVers Product van het Jaar Huismerk Vakjury won Jumbo met de Chocodrip IJstaart. 

 

 

VriesVers Winkels

 

Coop Wieleman Nijmegen Steenbokstraat (0 - 1.000 m²)  en Jumbo Benders Venlo Straelseweg (> 1.000 m²) zijn de winnaars van de verkiezing 'VriesVers Winkel van het Jaar 2020'! Wie volgen in 2021?

Bijna 100 deelnemende winkels
In de 2 categorieën winkels vvo 0 tot 1.000 m2  en > 1.000 m2 dingen bijna 100 deelnemende winkels mee naar de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2021. Op de stemsite: www.stemvriesvers.nl staat de volledige lijst met deelnemende winkels. Breng ook nu jouw stem uit.  

 

 

 

VriesVerstival 2020

 

Je kunt op jouw favoriete VriesVers Winkel of Product van het Jaar 2021 stemmen van 1 tot en met 25 september 2021. Je maakt daarbij kans om een van deze fantastische prijzen te winnen. Winnaars van deze prijzen worden eind oktober 2021 bekend gemaakt. 

 

 

Dit initiatief wordt mede ondersteund door: