Het VriesVerstival 2022 – Actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden waren van toepassing op de consumentenactie tijdens het VriesVerstival 2022 van het VriesVers Platform. Algemeen

 • Deelnemen aan de actie kon van 1 tot en met 24 september 2022.
 • Deelname aan de actie is gratis en vrijblijvend.
 • Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden.
 • Minderjarigen tot 18 jaar dienen ouders/verzorgers toestemming tot deelname aan de actie te vragen.
 • Deelname van personen direct gerelateerd aan het VVP zijn uitgesloten van deelname.

Prijzen en actiemechanisme

 • Op www.stemvriesvers.nl gaat men naar het onderzoek via de button ‘Start hier met stemmen’.
 • Vervolgens vult men de gegevens in op de site die worden gevraagd.
 • Na het invullen van de gevraagde gegevens dingt men mee naar de prijzen die na afloop van de actie worden verloot door een stem uit te brengen op favoriete VriesVers Winkels en/of Producten van het Jaar 2022.

De prijzen die worden verloot, zijn:

 • 2 x een minuut winkelen: Uit 2 verschillende categorieën komt een winnende winkel. In iedere winnende winkel kan een consument een minuut winkelen winnen, gesponsord door VriesVers Platform. Voorwaarden zijn: dat de consument gefilmd mag worden en dat deze vlog op FB en de site van de winnende winkel en van de VriesVers Keuken geplaatst mag worden. Van ieder product slechts 1 stuk. Er wordt gestart op de vriesversafdeling met 3 diepvriesproducten. Deze prijs heeft een maximale waarde van € 300,–.
 • 1 x FarmCamps vakantie: ieder met een waarde van € 449,- (laag/hoogseizoen) een onvergetelijke vakantiebelevenis vol plezier op de boerderij. Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekje te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten ze die wel te vinden! Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Breng jouw stem uit op jouw favo deelnemende winkel en/of product en maak kans op een vakantiecheque van FarmCamps. – Waarde: € 449,- (laag/hoogseizoen) – De prijs wordt aangeboden op basis van boeking voor  8 oktober 2023 en eigen vervoer – De prijs is inclusief schoonmaakkosten, reserveringskosten, calamiteitendekking, gas, water en electra         – De prijs is exclusief optionele extra’s, borg, toeristenbelasting en eventuele verzekeringen – De prijs is niet inwisselbaar voor contanten of tegoeden.
 • 1 x Inventum vrijstaande vrijstaande vriezer VR1420:  De Inventum vrijstaande vriezer VR1420 heeft een netto inhoud van 160 liter. Het is een hoge vriezer met energieklasse F. Deze 4 sterren vriezer heeft een invriesvermogen van 7,2 kg/24u. In de drie transparante lades en 2 vriesvakken met kleppen berg je al je etenswaren netjes op. De vriezer is makkelijk te plaatsen. De deur kan zowel links als rechts bevestigd worden.
 • 5 x Inventum blender NB450B:  De Inventum blender NB450B is een mooie zwarte blender met een vermogen van 500 watt. De blender heeft twee snelheden en een pulse stand en is eenvoudig te bedienen met een draaiknop. De kunststof kan heeft een inhoud van 1,5 liter. De kan is afneembaar, zodat je deze in de koelkast kunt zetten of de inhoud gemakkelijk kunt overschenken.
 • 5 x SnowWorld – 2 uur skipas voor 2 personen:  Een 2-uur skipas voor 2 personen inclusief materiaal bij één van de Nederlandse SnowWorld vestigingen.
 • 10x Ticket to Ride Europe: TTR Europe is een snel en opwindend bordspel dat je uitdaagt om steden door heel Europa met elkaar te verbinden. In dit prijswinnende bordspel gaan spelers met elkaar de strijd aan om de meeste steden (eindpunten) met elkaar te verbinden. Elke speler heeft zijn eigen kleur treintjes, wat een extra dimensie geeft aan het spel. Ticket to Ride: Europe is eenvoudig te leren dankzij de mooie en simpele gameplay. Begin je treinavonturen in Europa door je treintjes te verzamelen en je bestemmingskaarten uit te tekenen. Het is de bedoeling dat je elke spoorlijn op je bestemmingskaart helemaal afmaakt. Dit doe je door je treinkaarten op een slimme manier te gebruiken en de lijn te vullen met jouw treinen. Dit levert je punten op. TTR Europe is een opwindende en avontuurlijke bordspel-ontdekkingsreis die niet teleurstelt.  
 • 10 x customized Tomouce taarten: Een speciaal gemaakte tompouce taart met jouw eigen ontwerp en/of tekst erop.

Voor de prijzen gelden de voorwaarden die sponsoren daaraan verbonden hebben. Geen enkele prijs kan in geld of iets dergelijks worden uitgekeerd.

Uitkering van de prijzen

 • De winnaars van de prijzen worden ad random getrokken en krijgen uiterlijk begin november 2022 bericht. Geen bericht is geen prijs.
 • De prijzen worden, indien van toepassing, verzonden. Voorwaarde is wel dat de betreffende deelnemer een geldig postadres in Nederland heeft opgegeven.
 • Alle prijzen zijn persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of voor prijzen met een gelijke of vergelijkbare waarde. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van een prijs vervalt deze aan het VriesVers Platform.
 • Over de prijzen en de uitkering daarvan kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

Rechten VriesVers Platform

 • VriesVers Platform behoudt zich het recht voor om iedere deelnemer te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze actievoorwaarden of anderszins onrechtmatig handelt jegens VriesVers Platform of derden.
 • VriesVers Platform behoudt zich tevens het recht voor om de actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden en/of de prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
 • Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Indien er om andere redenen een geschil ontstaat tussen een deelnemer en VriesVers Platform, is het oordeel van laatstgenoemde bindend. VriesVers Platform behoudt het recht om een prijs niet uit te keren.

Aansprakelijkheid

 • VriesVers Platform, de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit op enige andere wijze verband houdt met de actie.
 • Meer specifiek zijn VriesVers Platform, de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden niet aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven die de winnaars eventueel maken in verband met de deelname aan de actie en/of met de aanvaarding en het gebruik van de prijzen voor enige schade, direct en/of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met, de door haar uitgekeerde prijzen voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met, storingen in haar netwerk-, computer hardware- of software van welke aard dan ook die het verlies van inzendingen van deelnemers tot gevolg heeft of de vertraging daarvan voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met, het wijzigen of beëindigen van de actie.

Diversen Vragen en/of opmerking met betrekking tot deze actie, kunnen worden gesteld via info@devriesverskeuken.nl.

Dit initiatief wordt mede ondersteund door: