ER KAN NIET MEER GESTEMD WORDEN.

Van 1 tot en met 25 september 2021 vond het VriesVerstival plaats. Supermarkten streden in de maand september om de titel ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2021’. Tegelijkertijd liep ook de verkiezing VriesVers Product van het Jaar A-merk en Huismerk 2021. Tijdens het VriesVerstival staat de (diep)vriesversafdeling een aantal weken in de spotlights bij de deelnemende winkels. Het VriesVerstival vond plaats van 1 tot en met 25 september 2021.

Het VriesVerstival bestaat ieder jaar uit een drietal onderdelen:

  1. De verkiezing van VriesVers Winkel van het Jaar 2021 (in 2 verschillende categorieën);
  2. De verkiezing VriesVers Product van het Jaar 2021 A-merk;
  3. De verkiezing VriesVers Product van het Jaar 2021 Huismerk (vakjury);

VriesVerstival:
Het VriesVerstival is een winkelactie in de maand september op de (diep)vriesversafdeling in deelnemende winkels. De deelnemende winkels strijden om de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2021. We hebben 2 verschillende categorieën: 0 – 1.000 m2 en > 1.000 m2. Benieuwd naar de ruim 100 deelnemende winkels van 2021; klik hier.

Daarnaast deden een aantal A-merk én Huismerk producten mee naar de titel VriesVers Product van het Jaar 2021. Jaarlijks pakken we fors uit met betrekking tot aandacht in de media en geweldige activiteiten om de categorie vriesvers (=diepvries) in de winkel sterk onder de aandacht te brengen van consumenten.

ER KAN NIET MEER GESTEMD WORDEN.

Op 14 oktober zullen de winnaars van VriesVers Winkels en VriesVers Producten (A-merk en Huismerk) van het Jaar bekend gemaakt worden tijdens het VV WinnaarsEvent ‘Goud!’. Dit Event is uitsluitend voor genodigden.