Het VriesVerstival 2021 – Winkel van het Jaar

Van 1 tot 25 september 2021 is de winkelactie het VriesVerstival. Supermarkten strijden in de maand september om de titel ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2021’. Tegelijkertijd loopt ook de verkiezing VriesVers Product van het Jaar A-merk en Huismerk 2021. Tijdens het VriesVerstival staat de (diep)vriesversafdeling een aantal weken in de spotlights bij de deelnemende winkels. Het VriesVerstival vindt plaats van 1 tot en met 25 september 2021. Het VriesVerstival bestaat ook dit jaar uit een drietal onderdelen:

  • De verkiezing van VriesVers Winkel van het Jaar 2021 (2 categorieën)
  • De verkiezing VriesVers Product van het Jaar 2021 A-merk
  • De verkiezing VriesVers Product van het Jaar 2021 Huismerk (vakjury)

Klik op de onderstaande afbeelding om een volledig overzicht te krijgen van alle deelnemende winkels in 2021.

Het VriesVerstival is een winkelactie die dit jaar in de maand september op de (diep)vriesversafdeling in deelnemende winkels zal plaatsvinden. De deelnemende winkels strijden om de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2021 met 2 verschillende categorieën: 0 – 1.000 m2 en > 1.000 m2.

Coop Wieleman Nijmegen (Steenbokstraat) en Jumbo Benders Venlo (Straelseweg) zijn de winnaars van de verkiezing ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2020’!

In de categorie winkels vvo 0 tot 1.000 m2 was Coop Wieleman Nijmegen (Steenbokstraat) de beste. Opvallend, in 2019 was Coop Nijmegen (Burg. van den Berghstraat) de winnaar, de prijs bleef dus in Nijmegen. Het filiaal hield de Diepvriesspecialist Helmond (2e) en Boon’s Markt Ammerzoden (3e) daarmee achter zich. In de strijd bij de winkels vvo > 1.000 m² was het ook wederom spannend. Het niveau in deze categorie lag, overall gezien, bijzonder hoog dit jaar. Door de vele mooie en goede aanmeldingen dit jaar moest de jury ook een grote ronde door Nederland maken. Dit jaar gaat Jumbo er met de prijs vandoor; Jumbo Benders Venlo (Straelseweg) is de absolute winnaar in deze categorie. Albert Heijn Nijkerk pakte de tweede plek, met Jumbo Heerschap St. Jobplein Weert op de derde plaats in deze categorie.

Daarnaast deden een aantal A-merk én Huismerk producten mee naar de titel VriesVers Product van het Jaar 2020.

Dit initiatief wordt mede ondersteund door: