Het VriesVerstival 2020 – Winkel van het Jaar

Van 1 tot 25 september 2020 was de winkelactie het VriesVerstival. Supermarkten streden in de maand september om de titel ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2020’.

Tegelijkertijd liep ook de verkiezing VriesVers Product van het Jaar A-merk en Huismerk 2020. Tijdens het VriesVerstival stond de (diep)vriesversafdeling een aantal weken in de spotlights bij de deelnemende winkels.
Het VriesVerstival vond plaats van 1 tot en met 25 september 2020.

Het VriesVerstival bestond ook dit jaar uit een drietal onderdelen:

  • De verkiezing van VriesVers Winkel van het Jaar 2020
  • De verkiezing VriesVers Product van het Jaar 2020 A-merk
  • De verkiezing VriesVers Product van het Jaar 2020 Huismerk

 

Het VriesVerstival is een winkelactie die dit jaar in de maand september op de (diep)vriesversafdeling in deelnemende winkels heeft plaatsgevonden. De deelnemende winkels streden om de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2020 met 2 verschillende categorieën: 0 – 1.000 m2 en > 1.000 m2.

Coop Wieleman Nijmegen (Steenbokstraat) en Jumbo Benders Venlo (Straelseweg) zijn de winnaars van de verkiezing ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2020’!

In de categorie winkels vvo 0 tot 1.000 m2 is Coop Wieleman Nijmegen (Steenbokstraat) de beste. Opvallend, vorig jaar was Coop Nijmegen (Burg. van den Berghstraat) de winnaar, de prijs blijft dus in Nijmegen. Het filiaal hield de Diepvriesspecialist Helmond (2e) en Boon’s Markt Ammerzoden (3e) daarmee achter zich. In de strijd bij de winkels vvo > 1.000 m² was het ook wederom spannend. Het niveau in deze categorie lag, overall gezien, bijzonder hoog dit jaar. Door de vele mooie en goede aanmeldingen dit jaar moest de jury ook een grote ronde door Nederland maken. Dit jaar gaat Jumbo er met de prijs vandoor; Jumbo Benders Venlo (Straelseweg) is de absolute winnaar in deze categorie. Albert Heijn Nijkerk pakte de tweede plek, met Jumbo Heerschap St. Jobplein Weert op de derde plaats in deze categorie.

Daarnaast deden een aantal A-merk én Huismerk producten mee naar de titel VriesVers Product van het Jaar 2020. Jaarlijks pakken we fors uit met betrekking tot aandacht in de media en geweldige activiteiten om de categorie vriesvers (=diepvries) in de winkel sterk onder de aandacht te brengen van consumenten.

Dit initiatief wordt mede ondersteund door: