Het VriesVerstival 2021 – Winkel van het Jaar

ER KAN NIET MEER GESTEMD WORDEN.

Van 1 tot 25 september 2021 vond de winkelactie het VriesVerstival plaats. Supermarkten streden in de maand september om de titel ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2021’. Tegelijkertijd liepook de verkiezing VriesVers Product van het Jaar A-merk en Huismerk 2021. Tijdens het jaarlijkse VriesVerstival staat de (diep)vriesversafdeling een aantal weken in de spotlights bij de deelnemende winkels. Het VriesVerstival vond plaats van 1 tot en met 25 september 2021. Het VriesVerstival bestond ook dit jaar uit een drietal onderdelen:

  • De verkiezing van VriesVers Winkel van het Jaar 2021 (2 categorieën)
  • De verkiezing VriesVers Product van het Jaar 2021 A-merk
  • De verkiezing VriesVers Product van het Jaar 2021 Huismerk (vakjury)

ER KAN NIET MEER GESTEMD WORDEN.

Klik op de onderstaande afbeelding om een volledig overzicht te krijgen van alle deelnemende winkels in 2021.

Het VriesVerstival is een winkelactie die dit jaar in de maand september op de (diep)vriesversafdeling in deelnemende winkels heeft plaats gevonden. De deelnemende winkels streden om de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2021 met 2 verschillende categorieën: 0 – 1.000 m2 en > 1.000 m2. De winnaars worden op 14 oktober bekend gemaakt tijdens het WinnaarsEvent ‘Goud!’ Dit event is uitsluitend voor genodigden.

Coop Wieleman Nijmegen (Steenbokstraat) en Jumbo Benders Venlo (Straelseweg) waren de winnaars van de verkiezing ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2020’!

In de categorie winkels vvo 0 tot 1.000 m2 was Coop Wieleman Nijmegen (Steenbokstraat) de beste. Opvallend, in 2019 was Coop Nijmegen (Burg. van den Berghstraat) de winnaar, de prijs bleef dus in Nijmegen. Het filiaal hield de Diepvriesspecialist Helmond (2e) en Boon’s Markt Ammerzoden (3e) daarmee achter zich. In de strijd bij de winkels vvo > 1.000 m² was het ook wederom spannend. Door de vele mooie en goede aanmeldingen dit jaar moest de jury ook een grote ronde door Nederland maken. Vorig jaar ging Jumbo er met de prijs vandoor; Jumbo Benders Venlo (Straelseweg) was de absolute winnaar in deze categorie. Albert Heijn Nijkerk pakte de tweede plek, met Jumbo Heerschap St. Jobplein Weert op de derde plaats in deze categorie.

Daarnaast deden een aantal A-merk én Huismerk producten mee naar de titel VriesVers Product van het Jaar 2021. Ook deze winnaars worden op 14 oktober bekend gemaakt tijdens het WinnaarsEvent ‘Goud!’.

Dit initiatief wordt mede ondersteund door: