ER KAN NIET MEER GESTEMD WORDEN

[/et_pb_image]

Fantastische prijzen – VriesVerstival 2022

ER KAN NIET MEER GESTEMD WORDEN

Er kon tot en met 24 september gestemd worden. Met jouw stem op jouw favoriete VriesVers Winkel en jouw favoriete VriesVers Product A-merk en Huismerk maakte je kans op één van deze geweldige prijzen. Prijswinnaars worden uiterlijk begin november 2022 bekend gemaakt.

Tijdens het VriesVerstival in de maand september kon jij jouw stem uitbrengen, waarbij je kans maakte op deze mooie prijzen. Prijswinnaars worden uiterlijk begin november 2022 bekend gemaakt.

2 x 1 minuut gratis winkelen

Doe mee met het VriesVerstival en maak kans op één minuut gratis winkelen in 1 van de winnende winkels. Deze prijs wordt gesponsord door VriesVers Platform.

Altijd al een keer gratis willen winkelen? Stem op jouw favoriete vriesvers winkel en/of product en hol met jouw winkelwagen door de winkel. Voorwaarden: er wordt een vlog van jouw minuut winkelen gemaakt en deze wordt gepubliceerd via de Facebookpagina van de VriesVers Keuken en overige social media. Het bedrag van 1 minuut winkelen is tot maximaal € 300,-.

1 vakantiecheque FarmCamps

FarmCamps: een onvergetelijke vakantiebelevenis vol plezier op de boerderij. Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekje te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten ze die wel te vinden! Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij!

Breng jouw stem uit op jouw favo deelnemende winkel en/of product en maak kans op een vakantiecheque van FarmCamps.

– De €449,- is inclusief tenthuur, reserveringskosten, eindschoonmaak, bedlinnen en toeristenbelasting.

– Overige kosten waaronder handdoeken en extra activiteiten op de boerderij zijn niet inbegrepen bij het hierboven genoemde bedrag van €449,-.

– Te verzilveren voor 31 oktober 2023

– De prijs is te boeken op basis van beschikbaarheid in seizoen 2022/2023. FarmCamps is geopend van eind maart tot eind oktober.

– De minimale verblijfsduur is twee nachten.

– Niet in combinatie met andere acties, promoties of kortingen te gebruiken.

– De prijs is niet (deels) in te wisselen tegen contanten. Indien het totaalbedrag van de geboekte vakantie minder bedraagt dan €449,- komt het openstaande bedrag te vervallen.

– De prijs is uniek en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van de prijs vervalt deze aan FarmCamps.

1 x vrijstaande vriezer

De Inventum vrijstaande vriezer VR1420 heeft een netto inhoud van 160 liter. Het is een hoge vriezer met energieklasse F. Deze 4 sterren vriezer heeft een invriesvermogen van 7,2 kg/24u. In de drie transparante lades en 2 vriesvakken met kleppen berg je al je etenswaren netjes op. De vriezer is makkelijk te plaatsen. De deur kan zowel links als rechts bevestigd worden..

5 x Inventum Blender

Doe mee met het VriesVerstival en maak kans op één van de 5 blenders van Inventum! De Inventum blender NB450B is een mooie zwarte blender met een vermogen van 500 watt. De blender heeft twee snelheden en een pulse stand en is eenvoudig te bedienen met een draaiknop. De kunststof kan heeft een inhoud van 1,5 liter. De kan is afneembaar, zodat je deze in de koelkast kunt zetten of de inhoud gemakkelijk kunt overschenken.

5 x SnowWorld – 2 uur skipas voor 2 personen

Een 2-uur skipas voor 2 personen inclusief materiaal bij één van de Nederlandse SnowWorld vestigingen

Maak ook kans op 2 uur skipas voor 2 personen door jouw stem uit te brengen tijdens het VriesVerstival!

 10 x Ticket to Ride Europe 

TTR Europe is een snel en opwindend bordspel dat je uitdaagt om steden door heel Europa met elkaar te verbinden. In dit prijswinnende bordspel gaan spelers met elkaar de strijd aan om de meeste steden (eindpunten) met elkaar te verbinden. Elke speler heeft zijn eigen kleur treintjes, wat een extra dimensie geeft aan het spel. Ticket to Ride: Europe is eenvoudig te leren dankzij de mooie en simpele gameplay. Begin je treinavonturen in Europa door je treintjes te verzamelen en je bestemmingskaarten uit te tekenen. Het is de bedoeling dat je elke spoorlijn op je bestemmingskaart helemaal afmaakt. Dit doe je door je treinkaarten op een slimme manier te gebruiken en de lijn te vullen met jouw treinen. Dit levert je punten op. TTR Europe is een opwindende en avontuurlijke bordspel-ontdekkingsreis die niet teleurstelt..

ER KON VAN 1 T/M 24 SEPTEMBER GESTEMD WORDEN.

Dit initiatief wordt mede ondersteund door: