Fantastische prijzen – VriesVerstival 2020

Met jouw stem op jouw favoriete VriesVers Winkel en jouw favoriete VriesVers Product maakte je kans op één van deze geweldige prijzen. Prijswinnaars worden eind oktober 2020 bekend gemaakt.

Tijdens het VriesVerstival in de maand september kon jij jouw stem uitbrengen, waarbij je kans maakte op deze mooie prijzen. Prijswinnaars worden eind oktober bekend gemaakt.

2 x 1 minuut gratis winkelen

Doe mee met het VriesVerstival en maak kans op één minuut gratis winkelen in 1 van de winnende winkels.

Altijd al een keer gratis willen winkelen? Stem op jouw favoriete vriesvers winkel en/of product en hol met jouw winkelwagen door de winkel.

Voorwaarden: er wordt een vlog van jouw minuut winkelen gemaakt en deze wordt gepubliceerd via de Facebookpagina van de VriesVers Keuken en overige social media. Het bedrag van 1 minuut winkelen is tot maximaal € 300,-.

 

2 vakantiecheques FarmCamps

FarmCamps: een onvergetelijke vakantiebelevenis vol plezier op de boerderij. Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekje te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten ze die wel te vinden! Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij!

Breng jouw stem uit op jouw favo deelnemende winkel en/of product en maak kans op een vakantiecheque van FarmCamps.

  • Waarde: 449,- (laag/hoogseizoen)
  • De prijs wordt aangeboden op basis van boeking voor 12 juni 2021 en eigen vervoer
  • De prijs is inclusief schoonmaakkosten, reserveringskosten, calamiteitendekking, gas, water en electra.
  • De prijs is exclusief optionele extra’s, borg, toeristenbelasting en eventuele verzekeringen.

1 x vrijstaande koel-vriescombinatie

De Inventum vrijstaande koel- vriescombinatie KV1435S heeft een totale netto inhoud van 165 liter. Het is een zuinige koel- vriescombinatie met energieklasse A+. Het vriesgedeelte, met een netto inhoud van 43 liter, heeft een invriesvermogen van 2,5 kg/24u. Verder is de koel- vriescombinatie voorzien van energiezuinige LED verlichting.

De koel- vriescombinatie heeft drie draagplateaus en onderin een transparante groentelade. Met twee deurvakken, een flessenvak en twee eierrekjes berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je deze goed kunt schoonmaken.

3 x hetelucht friteuse XXl van Inventum

Doe mee met het VriesVerstival en maak kans op één van de 3 hetelucht friteuses van Inventum!

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLD is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse met 3,5 liter inhoud is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de baktijd in. De temperatuur en resterende baktijd zijn af te lezen op het display. Met 8 automatische programma’s – maximale hoeveelheid frites 1500 gram. De friteuse is gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.

Inventum stelt dit jaar 3 hetelucht friteuses beschikbaar voor het VriesVerstival.

 

10 x 2 kaarten Bonnefantenmuseum

Het Bonnefanten in Maastricht is hét toonaangevende kunstmuseum van Limburg en de euregio. Het door de befaamde Italiaanse architect Aldo Rossi ontworpen gebouw is met zijn markante toren een van de bekendste gebouwen van Maastricht. In het museum wordt een rijke eigen collectie van oude, moderne en hedendaagse kunst in telkens wisselende samenstelling tentoongesteld. Daarnaast zijn de unieke tijdelijke tentoonstellingen van verrassende (internationale) kunst en kunstenaars voor velen de aanleiding om het museum telkens weer te komen ontdekken en te beleven.

Het Bonnefanten geniet nationale en internationale bekendheid als een echt kunstenaarsmuseum met een onderscheidende oriëntatie op de ‘verborgen canon’ van kunst en kunstenaars die (nog) niet op alle mainstream podia te vinden zijn. Daarnaast biedt het museum ook doorlopend diverse activiteiten voor jong en oud, een museumshop en museumcafé Ipanema.

Dit initiatief wordt mede ondersteund door: