
Spinazie-zalm taartje
Ingredienten
- 8 plakken diepvries bladerdeeg
- 500 gram vriesverse zalmfilet
- 300 gram diepvries doperwten
- 2 pakken vriesverse spinazie
- à la crème (450 gram, deelblokjes)
- Geraspte kaas
- Roomsaus (uit een pakje)
- Vier taartvormpjes à 8 cm
- 1 ei
Bereidingswijze
-
Ontdooi de zalm en de spinazie.
-
Verwarm de oven op 200 °C.
-
Bekleed 4 taartvormpjes met bladerdeeg.
-
Snijd de zalmfilet in blokjes en verdeel de zalmblokjes over de bakjes.
-
Bereid de roomsaus volgens de verpakking.
-
Druk het vocht zoveel mogelijk uit de ontdooide spinazie
-
Meng dit met de roomsaus.
-
Strooi dit over de zalm in de bakjes
-
Eindig met de geraspte kaas.
-
Bak het geheel in ongeveer 25 minuten af.