Spinazie-zalm taartje
Ingredienten
  • 8 plakken diepvries bladerdeeg
  • 500 gram vriesverse zalmfilet
  • 300 gram diepvries doperwten
  • 2 pakken vriesverse spinazie
  • à la crème (450 gram, deelblokjes)
  • Geraspte kaas
  • Roomsaus (uit een pakje)
  • Vier taartvormpjes à 8 cm
  • 1 ei
Bereidingswijze
  1. Ontdooi de zalm en de spinazie.

  2. Verwarm de oven op 200 °C.

  3. Bekleed 4 taartvormpjes met bladerdeeg.

  4. Snijd de zalmfilet in blokjes en verdeel de zalmblokjes over de bakjes. 

  5. Bereid de roomsaus volgens de verpakking.

  6. Druk het vocht zoveel mogelijk uit de ontdooide spinazie

  7. Meng dit met de roomsaus.

  8. Strooi dit over de zalm in de bakjes

  9. Eindig met de geraspte kaas.

  10. Bak het geheel in ongeveer 25 minuten af.