
Roerbak van panga met rode en gele paprika
Ingredienten
- 500 gram Queens pangafilet
- 1 eetlepel chilipoeder
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 rode uien (dunne partjes)
- 1 grote rode paprika (reepjes)
- 1 grote gele paprika (reepjes)
- 100 g zwarte olijven zonder pit (gehalveerd)
- 1/2 citroen
- 2-3 eetlepels peterselie (fijngehakt)
- zout en versgemalen zwarte peper
- Bereiding: 20 - 30 minuten
Bereidingswijze
-
Snijd de pangafilets in stukken van 3 cm en kruid ze pittig met zout, peper en chilipoeder
-
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de ui en paprika in 3-5 minuten beetgaar
-
Schep de blokjes vis en olijven erdoor en roerbak nog 2-3 minuten
-
Schep de vis heel voorzichtig om
-
Pers de citroen boven de vis en paprika uit en schep de peterselie erdoor
-
Warm het gerecht nog heel even door en breng het op smaak met zout en peper