
Pangafilet in basilicumsaus met pasta
Ingredienten
- 750 gram pangafilet (vriezer)
- 1 eetlepel citroensap
- 1 bakje pijnboompitten
- 1 potje rode pesto
- 1 bekertje (groot) crème fraîche
- Twee handjes verse basilicum (gesnipperd)
- Zout en peper
Bereidingswijze
-
Ontdooi de pangafilet in de magnetron (circa 8 minuten)
-
Gooi water weg, dep de vis droog met keukenpapier, bestrooi met zout en peper en citroensap
-
Breng de pesto en crème fraîche in een hapjespan op temperatuur
-
Voeg een handje basilicum toe en leg de vis erbij
-
Laat gerecht met deksel op de pan 15 minuten garen (vis af en toe keren)
-
Breng op smaak met zout, peper en rest van de basilicum
-
Rooster de pijnboompitten
-
Lekker met pasta en een komkommersalade en met gemak binnen een half uur op tafel!