
Mango-framboos taartjes
Ingredienten
- 45 gram boter
- 1 el bruine suiker
- 1 tl limoensap
- Geraspte kokos
- 1 pak vriesverse mango
- 1 pak vriesverse frambozen
- 4 plakjes diepvries bladerdeeg
- (Vanille) ijs
- Bakpapier
Bereidingswijze
-
Ontdooi het fruit en het bladerdeeg. Verwarm de oven op 190 °C
-
Meng de boter met de bruine suiker en het limoensap
-
Snijd vier rondjes van ongeveer 9 cm uit het bladerdeeg
-
Leg het bladerdeeg op het bakpapier, bestrijk dit met het botermengsel en bestrooi met wat geraspte kokos
-
Leg in het midden van het bladerdeeg wat mango en framboos
-
Besmeer het fruit met wat van het botermengsel en bestrooi ook weer met wat geraspte kokos
-
Bak het in ongeveer 12 minuten goudbruin
-
Laat het afkoelen en serveer met een bolletje (vanille) ijs