Vriesverse Recepten

Koken met producten uit de vriezer is verrassend smakelijk. Juist dankzij de razendsnelle bereiding blijft smaak optimaal bewaard. Als basis voor een lekker recept, bieden producten uit het vriesvers-schap volop inspiratie. Met groenten, vis, vlees, deegwaren en nog veel meer smakelijke ingrediënten, tover je in een handomdraai een verrassing op het bord.

Het VriesVerstival

Van 1 tot en met 25 september 2021 organiseert het VriesVers Platform voor de 11e keer op rij haar landelijke campagne. Dit jaar pakken we weer fors uit met betrekking tot aandacht in de media en geweldige activiteiten om de categorie vriesvers in de winkel sterk onder de aandacht te brengen.

Het Laatste Nieuws

We geven graag actueel nieuws over nieuwe vriesverse-producten, de voedingsindustrie, voedingsmiddelen en inspirerende ontwikkelingen. Gericht op innovatie, trends, gezondheid en natuurlijk lekker en bewust eten. Bezoek daarom regelmatig onze website en abonneer jezelf op onze Nieuwsbrief.

Het VriesVers Blog

Wij informeren je graag over allerlei zaken die te maken hebben met onze voeding. Over groenten, fruit, soepen, sauzen, bouillon, mals vlees, vis, aardappelvariëteiten, snacks, pizza’s, deeggerechten, brood, ijs, gebak en verrukkelijke desserts maar ook over gezondheid, fitheid en natuurlijk kant en klaar maaltijden.

Koken met geweldige, gezonde, smaakvolle vriesverse producten waar iedereen, iedere dag, bij elke maaltijd van kan genieten.

Koken met producten uit de vriezer is verrassend smakelijk. Juist dankzij de razendsnelle bereiding blijft smaak optimaal bewaard. Als basis voor een lekker recept, bieden vriesverse producten volop inspiratie. Voor de Nederlandse keuken, maar ook voor de wereldkeuken. Met groenten, vis, vlees, deegwaren en nog veel meer smakelijke ingrediënten tover je een verrassing op het bord.

Is koken met vriesverse producten uit de vriezer minder culinair dan koken met vers? Nee, die stelling is inmiddels volledig achterhaald. Koken uit de vriezer is een verantwoorde keuze voor variatie, smaak, gezondheid en voorraad. Een slimme kok zorgt dat de vriezer altijd gevuld is met klant-en klaar maaltijden, basisingrediënten en supplementen die in een handomdraai verwerkt worden in gerechten.

Nieuws en Actualiteit

Winkelactie VriesVerstival is begonnen

Winkelactie VriesVerstival is begonnen

STEM JIJ OOK? Vanaf vandaag strijden circa 80 winkels om de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2022. Van 1 tot en met 24 mei strijden de deelnemende winkels om de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2022. Dit doen zij door de (diep)vriesversafdeling meer in de...

Lees meer
Nationale Krokettendag

Nationale Krokettendag

‘Een mooi excuus om meer kroketten te eten’ Nederland viert op woensdag 9 oktober voor de zesde keer Nationale Krokettendag. Verschillende krokettenmakers staan stil bij de dag die ooit begon met het Krokettenboek van Johannes van Dam. De Nationale Krokettendag is op...

Lees meer

Vriesvers Fruit

Daar kun je zo veel mee

  • Voor een heerlijk nagerecht.
  • Fruit geeft jouw salade extra smaak.
  • Voor in de yoghurt, vla of (op) een pudding.
  • Maak zelf gezonde smoothies.
  • Of gewoon zo maar een glas vol fruit.
  • Garneer er je taart, gebak of nagerecht mee.

Populaire Recepten

Pompoen Lasagna

Pompoen Lasagna

Pompoen lasagna 400 gram pompoenblokjes (uit de vriezer (of vers van een flespompoen))400 gram spinazie uit de vriezer (ontdooid en goed uitgelekt)250 gram ricotta1 eisnufje peper en zout1 teen knoflook2 grote tomaten9 bladen lasagna100 gram geraspte kaas1 flinke...

Lees meer
Veggieburger met gegrilde groente

Veggieburger met gegrilde groente

Veggieburger met gegrilde groente Grill veggieburger 100 gram Bonduelle gegrilde paprika uit de vriezer4 hamburger broodjes4 blaadjes sla40 gram geraspte wortel4 uienringen4 tomaten in plakjes4 gebakken eitjes4 plakjes (smelt)kaas4 augurkjes, gesneden8 schijfjes rode...

Lees meer
Lasagna met spinazie

Lasagna met spinazie

  Lasagna met spinazie Lasagna met spinazie 675 gram diepvries spinazie (pak à 450 g)150 gram gorgonzola250 gram ricotta4 eetlepels groene pesto (vers of uit een potje)425 gram Napoletanasaus met basilicum (pot)250 gram lasagnebladen75 gram geraspte oude kaas...

Lees meer

Dit initiatief wordt mede ondersteund door: