Winnaars VriesVerstival 2017

Op 15 juni jl. werden de winnaars bekend gemaakt van de verkiezingen ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2017’ en ‘VriesVers Product van het Jaar 2017’, zowel Huismerk als A-merk. Tijdens het jaarlijkse VriesVers Winnaars Event in Bunnik, waren er 3 winnende winkels in 3 categorieën. Thema dit jaar was “Winnen is geen illusie”.

VriesVersWinkels 2017
In de categorie 0 – 700 m² kwam Coop Norg als beste naar voren. In de categorie 700 – 1000 m² streek Coop Nijmegen Symfoniestraat met de eer. In de categorie >1000 m² was Plus Gulpen de andere finalisten de baas.

VriesVers Producten 2017
De prijs voor VriesVers Product van het Jaar A-merk 2017 ging dit jaar naar Aviko SuperCrunch Airfryer Frites. De prijs voor Product van het Jaar Huismerk 2017 werd toegekend aan Albert Heijn Luxe Italiaans

Consumenten in de prijzen
Niet alleen de deelnemende retailers en fabrikanten maakten kans op mooie prijzen. Ook een aantal deelnemende consumenten viel in de prijzen.
De zussen Marije en Suzan Doornebosch wonnen de waardecheque van Eigenhuis Keukens. Tiffany van Diest en Suzanne Scheepers wonnen ieder een vakantieverblijf in Italië van Vacanceselect.

Dit initiatief wordt mede ondersteund door: