ACTIES VAN DE VRIESVERS KEUKEN

 

VVP Product van het Jaar

Dit voorjaar werd alweer voor de 8e keer de verkiezing VriesVers Product van het Jaar gehouden.
Er werden bij de deelnemende winkels 1 miljoen codekaarten geleverd. Op deze codekaarten stond een code die via onze site kon worden ingevuld.

VVP Winkel van het Jaar

Wanneer je van 1 mei tot en met 26 mei 2018 bij een van de deelnemende winkels een vriesvers product kocht, kreeg je er een codekaart bij! Door vóór 27 mei 2018 jouw stem uit te brengen op jouw favoriete VriesVers Winkel van het Jaar 2018, maakte je kans op mooie prijzen!

Het VriesVerstival

Van 1 mei tot en met 26 mei 2018 organiseerde het VriesVers Platform voor de 8e keer op rij haar landelijke campagne VriesVerstival met daarbij de verkiezingen VVP Winkel van het Jaar 2018 en VVP Product van het Jaar 2018.
Ook dit jaar pakten we weer fors uit met betrekking tot aandacht in de media en geweldige activiteiten om de categorie vriesvers in de winkel sterk onder de aandacht te brengen van consumenten. Wij zetten dan zogezegd de vriesvers (=diepvries)afdeling in het zonnetje! Consumenten die hun stem uitbrachten, konden mooie prijzen winnen!

VriesVers Producten

 

Kwekkeboom, Plus en Albert Heijn hebben beste VriesVers Producten

Behalve de prijzen voor beste VriesVers Winkels werden er tijdens het WinnaarsEvent ‘IJskoud de Beste’ ook awards uitgereikt voor de VriesVers Producten van het Jaar 2019.

In de categorie VriesVers Product van het Jaar A-merk won New Forrest met Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam Bitterballen. 

In de categorie VriesVers Product van het Jaar Huismerk Consumentenprijs won Plus met haar Klaverland Oven Kaassoufflés. 

Dit jaar heeft deze vakjury zich gebogen over innovatie in categorie, impulswaarde, rotatie eenheden/euro’s, FS-ontwikkeling en totaaltelling. Hierdoor kwam de vakjury unaniem uit op een product dat met name rond de feestdagen ‘een bom’ is geweest en dit product scoorde op alle fronten het hoogst.

in de categorie VriesVers Product van het Jaar Huismerk Vakjury won Albert Heijn met de Magische Chocolade Bombe. 

 

 

VriesVers Winkels

 

Coop Nijmegen Burghardt van den Berghstraat (cat 0 - 1.000 m²)en Albert Heijn Huissen (cat. > 1.000 m²)zijn de winnaars van de verkiezing ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2019’!

Vier formules in de prijzen
In de categorie winkels vvo 0 tot 1.000 m2 was Coop Nijmegen (Burghardt van den Berghstraat) de beste. Het filiaal hield Coop Spithorst Norg en Boon’s Markt Ridderkerk daarmee achter zich. In de strijd bij de winkels vvo > 1.000 m² was het ook spannend. Na Eindhoven XL in 2018 dit jaar opnieuw een winkel van Albert Heijn die er met deze prestigieuze prijs vandoor gaat; Albert Heijn Huissen. Plus ’t Lam Dubbeldam pakte met hun winkel in Dordrecht de tweede plek, met Albert Heijn Stationskwartier Kampen (De Arend 2) op de derde plaats in deze categorie.

 

 

 

VriesVerstival 2019

Je kon op jouw favoriete VriesVers Winkel of Product van het Jaar 2019 stemmen van 1 tot en met 26 mei 2019. Je maakt daarbij dan kans om een van die fantastische prijzen te winnen. Winnaars van deze prijzen worden eind juni 2019 bekend gemaakt. 

 

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over de acties van de VriesVers Keuken?
Aarzel niet en laat het ons weten. Daarvoor kun je het onderstaande formulier gebruiken.

2 + 2 =

Dit initiatief wordt mede ondersteund door: