
Aardappelschotel met varkenshaas
Ingredienten
- 450 gram vriesverse Italiaanse aardappelschotel
- 1 citroen
- 1 el gehakte verse tijm
- Zout en versgemalen peper
- 1 teentje knoflook
- 2 el olijfolie
- 1 el pesto
- Vriesverse varkenshaas
Bereidingswijze
-
Ontdooi de varkenshaas door deze op de ochtend van te voren op een bord in de koelkast te leggen
-
Bereid de Italiaanse aardappelschotel volgens de verpakking
-
Boen de citroen schoon, rasp 1 theelepel van de schil en pers de vrucht
-
Meng de citroenrasp en het sap met tijm, zout, peper, geperste knoflook, olijfolie en pesto
-
Wrijf het vlees in met dit mengsel. Verhit een grillpan of koekenpan en rooster de varkenshaasjes
-
Serveer de Italiaanse aardappelschotel samen met het vlees