Print
Zalm met garnalen en tomaat, champignons en broccoli
Ingredienten
  • 400 gr VriesVerse zalm in moten
  • 400 gr VriesVerse grote garnalen
  • 4 tomaten
  • 1 stronk broccoli
  • 2 uien
  • 250 ml sojaroom
  • 1 tl gehakte peterselie en bieslook
  • 300 gr champignons
  • 1 eierdooier
  • citroensap
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven op 200 graden en vet de ovenschaal vast in, snijd de tomaten in stukjes en lag de garnalen hierin en daarop de zalmmoten

  2. Klop de room met de eidooier, peterselie, citroensap, bieslook en wat peper en zout en giet dit over de vis

  3. Zet de schotel in de oven en bak deze in 30 minuten gaar

  4. Snij de uien in ringen met de champignons en bak deze lekker glazig

  5. Kook de broccoli ondertussen beetgaar en roer de broccoli dan door de champignons met uien

  6. Dit smaakt heerlijk met kleine gebakken krieltjes of met gekookte Opperdoeser aardappeltjes lekker met roomboter