Print
Apfelstrüdel met roomijs
Ingredienten
  • 1 Apfelstrudel (vriezer)
  • Roomijs en/of warme vanillesaus
  • Zacht fruit uit de vriezer
  • Slagroom
  • Poedersuiker
Bereidingswijze
  1. De handige portieverpakkingen zorgen dat dit dessert vliegensvlug op tafel staat

  2. Verwarm de oven voor op 180 graden en bak de Apfelstrüdel in een kwartiertje af

  3. Nog sneller kan het in de magnetron (600 watt, 2 minuten per portie)

  4. Neem royale borden en leg op elk bord een stukje van het appelgebak, een bolletje roomijs en/of warme vanillesaus en een flinke dot slagroom

  5. Voor een vrolijk kleurspektakel garneren met bosvruchten, aardbeien of frambozen uit de vriezer (wel vooraf op kamertemperatuur brengen)

  6. Stuif over het geheel een geraffineerd laagje poedersuiker