Coole prijzen VriesVerstival 2018

JE KUNT NIET MEER STEMMEN

Fantastische prijzen

Met jouw stem op jouw favoriete Vriesvers Winkel en jouw favoriete VriesVers Product maak je kans op één van deze geweldige prijzen.

Tijdens het VriesVerstival zijn er volop coole winkelacties voor de consument waarbij deze mooie prijzen te winnen zijn.

2 x 1 minuut gratis winkelen

Doe mee met het VriesVerstival en maak kans op één minuut gratis winkelen in 1 van de winnende winkels, gesponsord door Aviko.

Altijd al een keer gratis willen winkelen? Stem op jouw favoriete vriesvers winkel en/of product en hol met jouw winkelwagen door de winkel.

Voorwaarden: er wordt een vlog van jouw minuut winkelen gemaakt en deze wordt gepubliceerd via de Facebookpagina van de VriesVers Keuken en overige social media. Het bedrag van 1 minuut winkelen is tot maximaal € 300,-. 

2 x vakantiecheque van Novasol 

NOVASOL is dé specialist in vakantiehuizen. Zij hebben namelijk altijd een vakantiewoning die bij je past.  Al meer dan 50 jaar bieden zij vakantiehuizen, villa's en appartementen aan in heel Europa. Hun aanbod varieert van idyllisch gelegen villa's met een eigen zwembad en prachtige luxe landhuizen tot appartementen aan zee in bekende steden. Profiteer van de grootste keuze in accommodaties op bekende vakantiebestemmingen of op unieke locaties. Breng jouw stem uit op jouw favo deelnemende winkel en/of product en maak kans op een vakantiecheque van Novasol. 

- Waarde: € 449,- (laag/hoogseizoen)

- De prijs wordt aangeboden op basis van boeking voor   14 juni 2020 en eigen vervoer

- De prijs is inclusief schoonmaakkosten, reserveringskosten, calamiteitendekking, gas, water en elektra

- De prijs is exclusief optionele extra's, borg, toeristenbelasting en eventuele verzekeringen

 

1x retro koelkast van Inventum

 

Retro is weer helemaal hot! Vroeger werd er veel aandacht besteed aan een prachtige vormgeving. De met zorg ontworpen apparaten van toen zijn een inspiratie voor de ontwerpers van nu.

De Inventum vrijstaande retro koelkast RKV550B met vriesgedeelte is een echte blikvanger en heeft een totale netto inhoud van 124 liter. Het is een zuinige koelkast met energieklasse A++. Het 4 sterren vriesgedeelte met een netto inhoud van 15 liter, heeft een invriesvermogen van 2 kg/24u. De koelkast heeft twee draagplateaus en onderin een transparante groentelade. Met twee deurvakken, een flessenvak met extra opbergruimte en een eierrekje berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je deze goed kunt schoonmaken.

3 x Hetelucht friteuse XXL van Inventum 

 

Doe mee met het VriesVerstival en maak kans op één van de 3 XXL Hetelucht friteuses van Inventum!

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF552HL is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse heeft een extra grote XXL frituurmand van 5,5 liter, geschikt voor 1600 gram friet. Hij is voorzien van twee handige draaiknoppen waarmee je gemakkelijk de temperatuur en de uitschakeltimer instelt. Daarnaast is de friteuse gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden. De hetelucht friteuse wordt standaard geleverd met een bakblik.

Inventum stelt dit jaar 3 hetelucht friteuses beschikbaar voor het VriesVerstival.

 

 

 

Stemmen kan niet meer!
Je kon stemmen om kans te maken op één van de mooie prijzen

De VriesVers producten

Wat is jouw favoriete vriesvers (=diepvries) product? Verdeeld over 8 A-merken en 8 Huismerken hebben we een reeks aan kanshebbers waar je op kunt stemmen voor de verkiezing VriesVers Product 2019. Binnenkort volgt meer informatie over de deelnemende producten. 

De VriesVers winkels

Wat is jouw favoriete VriesVers winkel? Winkels kunnen zich tot uiterlijk 25 maart aanmelden voor de verkiezing VriesVers Winkel 2019.

Het Vriesverstival 2018

Stem en win op jouw favoriete VriesVers Winkel of Product van het Jaar 2019 tot uiterlijk 26 mei 2019.

Je maakt dan kans om een van die fantastische prijzen te winnen.

Dit initiatief wordt mede ondersteund door: