VriesVerstival 2019 Winkels

VriesVers Winkel van het Jaar STEMMEN KON VAN 1 TOT EN MET 26 MEI

 

Dit waren de deelnemende winkels

Van 1 mei tot en met 26 mei 2019 organiseerde het VriesVers Platform voor de 9e keer op rij haar landelijke campagne: het VriesVerstival met de verkiezingen VriesVers Winkel en VriesVers Product van het Jaar 2019.

Gedurende deze actieperiode kon jij jouw stem uitbrengen op jouw favoriete vriesvers (=diepvries) product en jouw favoriete vriesvers winkel.
Daarmee maakte je kans op één van de geweldige VriesVerstival-prijzen. De winnaars worden eind juni 2019 bekend gemaakt.

Hieronder kun je zien welke formules deelnamen aan deze VriesVerstival actie.

Er kan NIET meer gestemd worden. Op 13 juni worden de winnende VriesVers Winkels en VriesVers Producten (A-merk en Huismerk) bekend gemaakt. 

VriesVers Producten

 

Kwekkeboom, Plus en Albert Heijn hebben beste VriesVers Producten

Behalve de prijzen voor beste VriesVers Winkels werden er tijdens het WinnaarsEvent ‘IJskoud de Beste’ ook awards uitgereikt voor de VriesVers Producten van het Jaar 2019.

In de categorie VriesVers Product van het Jaar A-merk won New Forrest met Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam Bitterballen. 

In de categorie VriesVers Product van het Jaar Huismerk Consumentenprijs won Plus met haar Klaverland Oven Kaassoufflés. 

Dit jaar heeft deze vakjury zich gebogen over innovatie in categorie, impulswaarde, rotatie eenheden/euro’s, FS-ontwikkeling en totaaltelling. Hierdoor kwam de vakjury unaniem uit op een product dat met name rond de feestdagen ‘een bom’ is geweest en dit product scoorde op alle fronten het hoogst.

in de categorie VriesVers Product van het Jaar Huismerk Vakjury won Albert Heijn met de Magische Chocolade Bombe. 

 

 

VriesVers Winkels

 

Coop Nijmegen Burghardt van den Berghstraat (cat 0 - 1.000 m²)en Albert Heijn Huissen (cat. > 1.000 m²)zijn de winnaars van de verkiezing ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2019’!

Vier formules in de prijzen
In de categorie winkels vvo 0 tot 1.000 m2 was Coop Nijmegen (Burghardt van den Berghstraat) de beste. Het filiaal hield Coop Spithorst Norg en Boon’s Markt Ridderkerk daarmee achter zich. In de strijd bij de winkels vvo > 1.000 m² was het ook spannend. Na Eindhoven XL in 2018 dit jaar opnieuw een winkel van Albert Heijn die er met deze prestigieuze prijs vandoor gaat; Albert Heijn Huissen. Plus ’t Lam Dubbeldam pakte met hun winkel in Dordrecht de tweede plek, met Albert Heijn Stationskwartier Kampen (De Arend 2) op de derde plaats in deze categorie.

 

 

 

VriesVerstival 2019

Je kon op jouw favoriete VriesVers Winkel of Product van het Jaar 2019 stemmen van 1 tot en met 26 mei 2019. Je maakt daarbij dan kans om een van die fantastische prijzen te winnen. Winnaars van deze prijzen worden eind juni 2019 bekend gemaakt. 

 

Dit initiatief wordt mede ondersteund door: