Romige Pangasoep
Prep Time
10 mins
Cook Time
10 mins
Total Time
20 mins
 

Mmm ... een heerlijke romige soep met Pangafilet als voorgerecht van jouw kerstdiner of een ander diner natuurlijk. Deze soep kan eigenlijk altijd!

Course: Soup
Cuisine: Nederlands
Servings: 4 personen
Ingredienten
  • 4 Queens pangafilets uit de vriezer
  • 5 middelgrote aardappelen
  • 2 uien
  • 2 el olijf olie
  • 3 el pijnboompitten
  • 600 ml groentebouillon
  • 125 ml crème fraîche
  • peper en zout
Bereidingswijze
  1. Snijd de Pangafilets in stukken.

    Schil de aardappelen, snijd het in kleine blokjes en kook het 10 minuten.

    Bak de pijnboompitten kort totdat ze bruin kleuren.

    Snijd de ui en prei, bak het in olijfolie. Voeg de gesneden Pangafilets toe en bak de vis goudbruin. Doe de aardappelblokjes erbij en voeg als laatste de groentebouillon toe en laat het geheel koken.

    Voeg de crème fraîche toe en breng het op smaak met peper en zout.

    Tip: houd wat preiringen over om hiermee de soep te decoreren.