Print
Roerbak van panga met rode en gele paprika
Ingredienten
  • 500 gram Queens pangafilet
  • 1 eetlepel chilipoeder
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 rode uien (dunne partjes)
  • 1 grote rode paprika (reepjes)
  • 1 grote gele paprika (reepjes)
  • 100 g zwarte olijven zonder pit (gehalveerd)
  • 1/2 citroen
  • 2-3 eetlepels peterselie (fijngehakt)
  • zout en versgemalen zwarte peper
  • Bereiding: 20 - 30 minuten
Bereidingswijze
  1. Snijd de pangafilets in stukken van 3 cm en kruid ze pittig met zout, peper en chilipoeder

  2. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de ui en paprika in 3-5 minuten beetgaar

  3. Schep de blokjes vis en olijven erdoor en roerbak nog 2-3 minuten

  4. Schep de vis heel voorzichtig om

  5. Pers de citroen boven de vis en paprika uit en schep de peterselie erdoor

  6. Warm het gerecht nog heel even door en breng het op smaak met zout en peper