Print
Pangafilet in basilicumsaus met pasta
Ingredienten
  • 750 gram pangafilet (vriezer)
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 bakje pijnboompitten
  • 1 potje rode pesto
  • 1 bekertje (groot) crème fraîche
  • Twee handjes verse basilicum (gesnipperd)
  • Zout en peper
Bereidingswijze
  1. Ontdooi de pangafilet in de magnetron (circa 8 minuten)

  2. Gooi water weg, dep de vis droog met keukenpapier, bestrooi met zout en peper en citroensap

  3. Breng de pesto en crème fraîche in een hapjespan op temperatuur

  4. Voeg een handje basilicum toe en leg de vis erbij

  5. Laat gerecht met deksel op de pan 15 minuten garen (vis af en toe keren)

  6. Breng op smaak met zout, peper en rest van de basilicum

  7. Rooster de pijnboompitten

  8. Lekker met pasta en een komkommersalade en met gemak binnen een half uur op tafel!