Print
Mango-framboos taartjes
Ingredienten
  • 45 gram boter
  • 1 el bruine suiker
  • 1 tl limoensap
  • Geraspte kokos
  • 1 pak vriesverse mango
  • 1 pak vriesverse frambozen
  • 4 plakjes diepvries bladerdeeg
  • (Vanille) ijs
  • Bakpapier
Bereidingswijze
  1. Ontdooi het fruit en het bladerdeeg. Verwarm de oven op 190 °C

  2. Meng de boter met de bruine suiker en het limoensap

  3. Snijd vier rondjes van ongeveer 9 cm uit het bladerdeeg

  4. Leg het bladerdeeg op het bakpapier, bestrijk dit met het botermengsel en bestrooi met wat geraspte kokos

  5. Leg in het midden van het bladerdeeg wat mango en framboos

  6. Besmeer het fruit met wat van het botermengsel en bestrooi ook weer met wat geraspte kokos

  7. Bak het in ongeveer 12 minuten goudbruin

  8. Laat het afkoelen en serveer met een bolletje (vanille) ijs