ACTIES VAN DE VRIESVERS KEUKEN

 

VVP Product van het Jaar

Dit voorjaar werd alweer voor de 8e keer de verkiezing VriesVers Product van het Jaar gehouden.
Er werden bij de deelnemende winkels 1 miljoen codekaarten geleverd. Op deze codekaarten stond een code die via onze site kon worden ingevuld.

VVP Winkel van het Jaar

Wanneer je van 1 mei tot en met 26 mei 2018 bij een van de deelnemende winkels een vriesvers product kocht, kreeg je er een codekaart bij! Door vóór 27 mei 2018 jouw stem uit te brengen op jouw favoriete VriesVers Winkel van het Jaar 2018, maakte je kans op mooie prijzen!

Het VriesVerstival

Van 1 mei tot en met 26 mei 2018 organiseerde het VriesVers Platform voor de 8e keer op rij haar landelijke campagne VriesVerstival met daarbij de verkiezingen VVP Winkel van het Jaar 2018 en VVP Product van het Jaar 2018.
Ook dit jaar pakten we weer fors uit met betrekking tot aandacht in de media en geweldige activiteiten om de categorie vriesvers in de winkel sterk onder de aandacht te brengen van consumenten. Wij zetten dan zogezegd de vriesvers (=diepvries)afdeling in het zonnetje! Consumenten die hun stem uitbrachten, konden mooie prijzen winnen!

De VriesVers producten

Wat is jouw favoriete vriesvers (=diepvries) product? Verdeeld over 8 A-merken en 8 Huismerken hebben we een reeks aan kanshebbers waar je op kunt stemmen voor de verkiezing VriesVers Product 2019. Binnenkort volgt meer informatie over de deelnemende producten. 

De VriesVers winkels

Wat is jouw favoriete VriesVers winkel? Winkels kunnen zich tot uiterlijk 25 maart aanmelden voor de verkiezing VriesVers Winkel 2019.

Het Vriesverstival 2018

Stem en win op jouw favoriete VriesVers Winkel of Product van het Jaar 2019 tot uiterlijk 26 mei 2019.

Je maakt dan kans om een van die fantastische prijzen te winnen.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over de acties van de VriesVers Keuken?
Aarzel niet en laat het ons weten. Daarvoor kun je het onderstaande formulier gebruiken.

1 + 15 =

Dit initiatief wordt mede ondersteund door: