Print
Aardappelschotel met varkenshaas
Ingredienten
  • 450 gram vriesverse Italiaanse aardappelschotel
  • 1 citroen
  • 1 el gehakte verse tijm
  • Zout en versgemalen peper
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 1 el pesto
  • Vriesverse varkenshaas
Bereidingswijze
  1. Ontdooi de varkenshaas door deze op de ochtend van te voren op een bord in de koelkast te leggen

  2. Bereid de Italiaanse aardappelschotel volgens de verpakking

  3. Boen de citroen schoon, rasp 1 theelepel van de schil en pers de vrucht

  4. Meng de citroenrasp en het sap met tijm, zout, peper, geperste knoflook, olijfolie en pesto

  5. Wrijf het vlees in met dit mengsel. Verhit een grillpan of koekenpan en rooster de varkenshaasjes

  6. Serveer de Italiaanse aardappelschotel samen met het vlees